augustus 8, 2017

Energie inkoop

Elke ondernemer koopt energie in, maar op welk moment? En welke contractvorm? De afgelopen jaren heeft de dalende energiemarkt ervoor gezorgd dat keer op keer een voordeel haalbaar was bij een nieuwe overeenkomst. Maar wat te doen als de markt een stijgende trend laat zien? Dan wordt een strategie om de kosten onder controle te houden van groot belang. Risico’s indekken tijdens een stijging? Of juist wachten? Neem samen met de specialisten van Energie for Food de tijd om hier een juiste strategie voor te ontwikkelen die bij uw onderneming en uw risicoprofiel past.

Juist de kenmerken van een producerend bedrijf in de food industrie kan voor u kansen bieden. Het afname profiel van ondernemers met koelbehoeften is beduidend anders dan enkel productverwerking. Zuivering van water en eventuele afvalstromen kunnen ook een positieve impact hebben op de profilering bij de energiebehoefte. Zeker voldoende onderwerpen om samen met een specialist te beoordelen.

In samenwerking met HLA (Hlammersadvies) richt Energie for Food zich niet enkel op de levering van energie, maar juist ook op netbeheerkosten, kosten voor het meetbedrijf en de interne kosten voor uw onderneming. De mogelijke besparingen op alle vlakken worden voor u inzichtelijk gemaakt. Neem contact op en laat u informeren over de mogelijkheden.