augustus 8, 2017

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een veelgebruikte term in het huidige economische verkeer. Maar wat betekent dit onderwerp eigenlijk voor uw onderneming en bedrijfsvoering?  Steeds meer bedrijven proberen de processen en bedrijfsvoering af te stemmen op een duurzame toekomst.

Er zijn talloze mogelijkheden om een bijdrage te leveren aan de reductie van CO2 uitstoot en het verminderen van de energiebehoefte. Aanpassingen in de processen, het vernieuwen van installaties of  zelf energie opwekken door middel van windenergie, zonne-energie of bijvoorbeeld hergebruik van afvalstromen van derden. Bij deze onderwerpen is het nuttig een specialist te betrekken voor begeleiding en inzicht in de mogelijkheden en bijbehorende investeringen.

De toepassing van bijvoorbeeld groene stroom of groen gas kan zelfs op eenvoudige wijze middels een administratieve handeling worden verzorgd. Steeds meer energieleveranciers voorzien in groene energie zonder een aanvullende opslag, er zijn zelfs al leveranciers die kosteloos groene energie leveren aan haar zakelijke klanten.

Laat u een zogenaamde EPK (EnergiePrestatieKeuring) uitvoeren, dan krijgt u inzicht in de huidige stand van zaken. Vanaf dat moment kunt u ook de juiste keuze maken voor de verduurzaming van uw onderneming. Laat u zich informeren door ons over al deze mogelijkheden, dan weet u zeker dat er geen zaken over het hoofd worden gezien.

Vergelijk van leveranciers de best passende partner(s), daar staan wij u graag in bij.